Rondreisexpositie van Fotoclub Salland start in Schuilenburg

RAALTE – Fotoclub Salland exposeert vanaf 9 januari tot eind maart in Schuilenburg Raalte (2e verdieping) een selectie van de foto’s die gemaakt zijn naar aanleiding van het thema ‘Minimalistische fotografie’. Minimalistische foto’s zijn vaak rustige foto’s, die sterk zijn door de ‘kunst van het weglaten’: het niet in beeld brengen van overtollige elementen. Om zo nog meer de aandacht op het onderwerp van de foto te leggen. Schuilenburg is dit jaar de eerste van drie zorgcentra waar deze foto’s te zien zijn. Na Schuilenburg ‘reist’ de expositie nog naar Swaenewoerd en Brugstede (Lemelerveld). Meer informatie over Fotoclub Salland op staging2.fotoclubsalland.nl;

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.