Rok ’n’ Ruil Kledingruil beleeft tweede editie

OLST – Op zondagmiddag 20 januari organiseert Olst in Transitie voor de tweede keer een kledingruil. Deze keer in het pand van Goede Buren, Hendrik Droststraat 47 in Olst. Het begint om 14.00 uur en de entree is gratis.

In het voorjaar van 2018 organiseerde Olst in Transitie voor de eerste keer een Rok ’n’ Ruil Kledingmarkt. Met veel succes. Een ruimte werd omgetoverd tot een heuse kledingwinkel. De deelnemers hingen hun overtollige kleding aan de rekken en iedereen paste andermans kleding aan, met tussendoor een kopje koffie of thee met wat lekkers. Veel gasten bleven voor de gezelligheid de hele middag, elkaar van advies dienend of gewoon voor een praatje. “Het was erg leuk om iemand anders met jouw jurkje of trui weg te zien lopen en zo fijn om te weten dat zo’n kledingstuk weer een nieuwe bestemming heeft gevonden”, aldus één van de deelnemers.

De vorige keer was Rok ‘n’ Ruil er alleen voor vrouwenkleding. Op 20 januari is iedereen welkom. Vrouwen, mannen en kinderen kunnen hun kleding van thuis meenemen. Behalve broeken, jurken, rokken, shirts en blouses zijn ook sjaals, tassen, petten, hoeden en schoenen welkom. De kleding moet wel schoon en heel zijn. De Kledingruil is met gesloten beurs.

In het pand van Goede Buren, waar de Kledingruil plaatsvindt, is onder andere 2e hands kledingzaak Bij de Buuren gevestigd. Niet-geruilde kleding kan gedoneerd worden aan Bij de Buuren. Na afloop van Rok ‘n’ Ruil gaat de winkel speciaal voor deze gelegenheid ook nog even open, om ook nog tussen de kleding van Bij de Buuren verder te kunnen snuffelen.

Rok ‘n’ Ruil vindt plaats op 20 januari van 14.00 tot 16.00 uur bij Goede Buren, Hendrik Droststraat 47 te Olst. Entree is gratis, maar een vrije gift voor het betalen van de ruimtehuur is zeer welkom. Meer informatie is te vinden op staging2.olstintransitie.nl en op de Facebookpagine OlstInTransitie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.