Raalter studenten verpleegkunde organiseren symposium

RAALTE / DEVENTER – Op vrijdag 8 februari houden twintig studenten verpleegkunde uit de klas 4vp4 van Landstede Raalte een symposium, genaamd ‘homeopathie vs allopathie’. Deze vindt plaats in het gebouw van de Rabobank aan de Hanzeweg 3 in Deventer

Een van de afstudeeropdrachten is een symposium organiseren met groepsgenoten. Een symposium wat te maken heeft met de gezondheidszorg. “Voldoende onderwerpen om uit te lichten”, laten de afstudeerders weten. “Echter één onderwerp steeg er voor ons als klas bovenuit; homeopathie / allopathie. Zeker in deze tijd. Je hoort steeds vaker dat homeopathische middelen tegenover allopathische middelen staan, maar waarom? Twee compleet verschillende werelden?”

Sprekers tijdens het symposium zijn onder andere een arts in opleiding tot medisch specialist, een klassiek homeopaat en een cease detox therapeut. Aan de hand van stellingen wordt geprobeerd om tijdens het symposium een duidelijk beeld te krijgen.

Het symposium duurt van 9.20 uur tot 13.00 uur, met inloop vanaf 9.00 uur. Toegang is gratis en opgeven kan via: https://symposium2019.wixsite.com/symposium2019.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.