Prijzen vuurwerkkaravaan uitgereikt

RAALTE – De gemeente Raalte heeft vorige week donderdagmiddag de prijzen uitgereikt van de Vuurwerkkaravaan. Elke jaar trekt deze Vuurwerkkaravaan door de straten van Raalte. Inwoners kunnen hier hun vuurwerkafval inleveren. Ook kinderen helpen mee om het afval op te ruimen en in te leveren. Zij kunnen hiermee een prijs winnen. In totaal werd er 1.920 kg vuurwerkafval ingezameld met de karavaan. Ruim zestig kinderen lieten hun naam achter bij het inleveren van het vuurwerk. De prijswinnaars zijn: Famke, Saar en Hanne Duteweerd uit Mariënheem; Kirsten Oosterlaar uit Heino; Nienke Schotman en Svend Krosman uit Raalte en Milan Schrijver uit Heeten De prijswinnaars ontvingen uit handen van wethouder Frank Niens een aantal vrijkaartjes voor het zwembad én een leuk zwembadarrangement.