Politie looft taart uit voor gouden tip vernielingen Berkendijk

HEINO – Wijkagent Frank de Jonge looft een beloning uit voor de gouden tip die leidt naar de persoon die al lange tijd vernielingen aanricht aan de Berkendijk in Heino. De beloning is echter geen geldbedrag, maar een taart.

Soms gebeurt er maanden niets en dan zijn er ineens weer vernielingen. In oktober werden de lampen verbogen op een van de percelen en ook deze week sloeg de dader of daders weer toe. Wie de gouden tip heeft kan een taart tegemoet zien.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vandaag ochtenddienst samen met Niels, de nieuwe wijkagent van Heeten en Broekland. We begonnen de dag met controle van o.a. fietsverlichting. Een aantal kregen ondanks alle aankondigingen en waarschuwingen toch een bekeuring voor het fietsen zonder verlichting. (55 euro excl. admin.kosten) In de loop van de ochtend brachten we een bezoek aan de slachtoffers ( 80+) van de laffe woningoverval in Heeten. Ze maken het naar omstandigheden goed gelukkig. Heeft u nog informatie of tips mbt die overval? Laat het mijn collega’s van de recherche weten via 0900-8844. Alles zal uit de kast gehaald worden om de verdachten te pakken. De dienst konden we afsluiten met een mooie aanhouding van iemand die voor een zeer fors bedrag, OPS gesignaleerd stond. En last but not least: Helaas vond er weer een vernieling plaatst aan de Berkendijk in Heino. Wie o wie geeft mij de gouden tip waardoor deze irritante persoon opgehaald kan worden?! Ik zal deze tip persoonlijk bedanken met een taart!

Een bericht gedeeld door Wijkagent Heino en omstreken (@pol_wijkagentheino) op