Paul Rouhof clubkampioen tafeltennisvereniging Heino

HEINO – Paul Rouhof sleepte in 2017 de titel van clubkampioen binnen. Hij ging dan ook als een van de favorieten van start bij het toernooi van tafeltennisvereniging Heino. Maar dat wou niet zeggen dat de andere spelers zich op voorhand gewonnen gaven. In de A poule vocht Larry Chimezie zich naar de halve finale naast drie eerste team spelers. Hij moest het opnemen tegen de latere kampioen Paul en samen maakten ze van die vijf-setter een geweldig gevecht. De andere halve finale ging tussen Arnout Kok en Thom vd. Eijkel en deze laatste speelde zeer geconcentreerd de partij uit in drie sets. Misschien voor hem niet maar voor het publiek was dat toch wel een verrassing, maar daarmee ook bijzonder leuk voor het toernooi. Daarna moest Thom nog een topper te lijf gaan in de finale en dat goede spel hield hij één set vol. Daarna had Paul de sleutel voor de winst gevonden door de openingsaanval van Thom telkens over te nemen. De organisatie kijkt dan ook terug op een mooi toernooi waaraan zo’n veertig spelers meededen. Twintig daarvan kwamen de week ervoor in actie in de voorrondes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.