Parkinson Café Deventer viert eerste lustrum

Het Parkinson Café Deventer viert binnenkort het eerste lustrum. Het café is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor iedereen die met parkinson te maken heeft. Iedere tweede woensdag van de maand, behalve in juli en augustus, worden er bijeenkomsten gehouden. In tegenstelling tot de normale locatie, wordt de lustrumviering gehouden in het clubgebouw van de Deventer Sport Vereniging Actief op sportpark ‘De Zandweerd’.

In een ‘drieluik van tranen’ vertelt Hans Holtslag zijn verhaal over de ziekte. Aan de hand van eigen belevenissen, hersenspinsels, inzichten en fantasieën heeft hij de voorstelling geschreven.

Locatie

Het sportpark is bereikbaar via de grote parkeerplaats. Voor sommigen de afstand van de parkeerplaats tot het gebouw te ver. De chauffeur kan de passagiers afzetten voor de ingang. Daarna kan de auto geparkeerd worden op de parkeerplaats. Mocht het vervoer een probleem zijn, dan kunt u contact opnemen met Stichting Algemene Hulpdienst. Aanmelden voor de bijeenkomst is noodzakelijk en kan via Annie Ovemars-Groen (info@parkinsoncafedeventer.nl, 06-10863396).

Informatie is ook te vinden op de website staging2.parkinson-vereniging.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.