Orgel en marimba in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – André van Vliet van Hendrie Westra verzorgen op zaterdagmiddag 2 februari een concert in de WH Zwart Hal in Lemelerveld. Van Vliet (foto) bespeelt het orgel; Westra de Marimba. De Marimba komt van oorsprong uit Afrika. De huidige marimba heeft een diepe ronde klank en behoort tot de melodische slagwerkinstrumenten. Op het programma staan werken van onder andere Vivaldi, Händel, Guilmant en Tschaikowski. De entree bedraagt 15 euro, inclusief koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Reserveren is mogelijk via tel. 0572-371838, e-mail: adhuetink@gmail.com of via de site: staging2.huetink-royalmusic.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.