Open week van SeniorWeb in bibliotheek

RAALTE- Met ingang van dit jaar is er een Leercentrum van SeniorWeb gevestigd in de bibliotheek in Raalte. Daar worden diverse cursussen aangeboden. Van dinsdag 22 tot en met donderdag 24 januari houdt het Leercentrum daarom elke dag een open ochtend. Van 10.00 tot 12.00 uur is iedereen welkom voor informatie over cursussen, een testje van de eigen digitale vaardigheden, een kop koffie en persoonlijk advies. Deze dagen vallen in de landelijke Open Week van SeniorWeb. Dat is een organisatie die de digitale wereld begrijpelijk en toegankelijk maakt voor iedereen. “Een belangrijke rol van de Bibliotheek is dat we mensen helpen basisvaardigheden te leren”, zo stelt de Bibliotheek Salland. “Naast taalvaardigheid zijn nu ook kennis en begrip van de digitale wereld onmisbaar om je te redden in onze maatschappij. We zijn dan ook blij dat we vanaf 2019 nauw samenwerken met SeniorWeb.” Het aanbod aan cursussen is te vinden op: staging2.bibliotheeksalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.