Home / Sallandcentraal / Open lesweken bij RGV Kwiek

Open lesweken bij RGV Kwiek

RAALTE – RGV Kwiek houdt van maandag 21 januari tot en met vrijdag 1 februari twee open lesweken. Iedereen kan vrijblijvend kennismaken met het sportieve aanbod van de Raalter gymnastiekvereniging. Van dansen, gymnastiek en turnen voor kinderen tot ouder- en kindgym of lessen voor volwassenen. Zie voor een overzicht van de lestijden en de verschillende disciplines de site www.rgvkwiekraalte.nl. Voor vragen kunt u mailen naar info@rgvkwiekraalte.nl.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.