Open huis Carmel College Salland

RAALTE – Carmel College Salland in Raalte opent op vrijdag 25 januari haar deuren voor leerlingen uit groep 7, 8 en hun ouders/verzorgers. Ook leerlingen die willen instromen in hogere klassen zijn van harte welkom. Het open huis duurt van 16.00 tot 20.00 uur.

Medewerkers en leerlingen presenteren samen de school. Zij laten zien hoe leren en werken in ‘domeinen’ in zijn werk gaat. “Een domein is een soort schooltje-in-de-school, een eigen plek, waar de leerling zich écht gezien en gekend voelt”, zo stelt de school.

Carmel College Salland biedt onderwijs op alle niveaus: praktijkonderwijs, vmbo-basis, -kader, -gemengd theoretisch, havo, atheneum, atheneum-plus en gymnasium. Uiteraard is er aandacht voor de reguliere vakken, de keuzeprogramma’s en de Carmel Classes.

Zowel de locatie vmbo en praktijkonderwijs aan de Florens Radewijnsstraat 6 als de locatie havo/vwo aan de Hofstedelaan 4 haakt aan. De school roept bezoekers uit Raalte op, indien mogelijk, te voet of met de fiets te komen in verband met de verwachte parkeerdrukte rond de school.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.