Home / Nieuws / Open dag Reko trekt ruim drieduizend bezoekers

Open dag Reko trekt ruim drieduizend bezoekers

RAALTE – Vincent Reinders van Reko Raalte kijkt dik tevreden terug op het afgelopen weekend, waarin het bedrijf het 50-jarig bestaan vierde. “We hebben een supergezellige personeelsdag gehad en ook de receptie was perfect”, stelt hij.

Maar de grootste publiekstrekker was de open dag op zondag. Die werd door meer dan drieduizend mensen bezocht. “Er zijn meer dan vierduizend oliebollen uitgedeeld”, vertelt Vincent trots. “Natuurlijk hoopten we stiekem op zoveel publiek, maar gezien het weer was het afwachten. We zijn meer dan dik tevreden. En de bezoekers waren enthousiast. Over het personeel dat overal tekst en uitleg gaf, over de presentaties en over het schone materieel. Al met al was het een grandioos weekend.”

Foto: Annet van Raalten

Lees ook

Jos en Willy Homma 60 jaar getrouwd

HEINO – Jos en Willy Homma-Lugtenberg uit Heino vierden vorige week dinsdag hun 60-jarig huwelijk. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.