Home / Sallandcentraal / Ontmoetingscafé in ’t Spoc Wijhe

Ontmoetingscafé in ’t Spoc Wijhe

WIJHE – WijZ welzijn houdt op zaterdag 26 januari weer een jongeren-ontmoetingscafé bij ‘t Spoc aan de Lange Slagen 29 in Wijhe.

Deze avond is speciaal bedoeld voor jongeren van 11 tot en met 17 jaar met een beperking. Het ontmoetingscafé staat onder begeleiding van een jongerenwerker. Alles draait om gezelligheid en het leggen van contacten. Daarnaast kunnen de bezoekers darten, tafelvoetballen en spelletjes spelen. Verder wordt er gezorgd voor muziek en een hapje en een drankje.

De deuren zijn geopend van 19.30 tot 21.30 uur. Aanmelden voor deze avond kan via: jongerenwerkolstwijhe@wijz.nu. Geef daarin aan wie er komt met naam, leeftijd en een toelichting op eventuele bijzonderheden. Voor meer informatie bel naar jongerenwerker Annika Nijboer: 06-32452433.

Lees ook

GGD IJsselland verlengt registratiemogelijkheden voor gele boekje

ZWOLLE – GGD IJsselland ontving afgelopen week weer honderden mensen die nog graag een registratie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.