Omgekeerde Universiteit in bieb Raalte

RAALTE – Op vrijdagochtend 25 januari vindt er weer een Omgekeerde Universiteit plaats in de Bibliotheek in Raalte. Studenten van Landstede MBO geven tussen 9.00 en 10.30 uur ouderen uitleg over de tablet, smartphone en social media.

De ochtend is voor iedereen die meer wil weten over e-mailen, Facebook, WhatsApp of de werking van tablets en smartphones. De studenten zijn afkomstig van de opleidingen ICT & Technologie en Dienstverlening. De Omgekeerde Universiteit is toegankelijk voor iedereen en deelname is gratis.

Wel is het prettig als mensen die gebruik willen maken van de geboden dienstverlening zich van tevoren aanmelden. Dat kan telefonisch bij mevrouw Rensen van de KBO afdeling Raalte via 0572-3654 86 en jamrensen@gmail.com. Kijk voor meer informatie op staging2.bibliotheeksalland.nl.