Nieuwjaarstoespraak burgemeester Strien in teken van zorg

In het dorpshuis van Overkempe in Olst vond dinsdagavond de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Olst-Wijhe plaats. Burgemeester Ton Strien had zijn toespraak voor een grotendeel gewijd aan het thema ‘zorg’.

“In onze gemeente is er veel zorg om elkaar”, sprak Strien. “Om te beginnen bij ieder in huis, binnen het gezin, andere verbanden, in kleine hechte gemeenschappen. Wij zijn samen Salland. Het noaberschap verbindt ons.”

Als Olst-Wijhe in de kernen ontmoeting en samenwerking wil bevorderen, moet dat ook worden geaccommodeerd, benadrukte Strien. “Dat is heel belangrijk. En wat dat betreft, bruist en borrelt het in Olst-Wijhe. Ik ben echt diep geraakt door onze inwoners in verschillende kernen, die zelf het initiatief nemen en zich met passie voorbereiden op hun toekomst. Het is mooi om daar bij aan te mogen sluiten.”

De volledige toespraak van burgemeester Strien is hier te lezen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.