Nieuwjaarconcert WH Zwart Hal met Anna Majchrzak

LEMELERVELD – Sopraan Anna Majchrzak verzorgt op zaterdag 12 januari een nieuwjaarsconcert in de WH Zwart Hal in Lemelerveld. Anna is de vaste sopraan van André Rieu. Ze wordt muzikaal begeleid door Arjan Breukhoven. Anna reist met Rieu de hele wereld over. Naast klassiek materiaal zingt ze ook liedjes musicals en lichte muziek. Aanvang is om 15.00 uur. Reserveren is mogelijk via tel. 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks), per e-mail: adhuetink@gmail.com of via de site: staging2.huetink-royalmusic.nl. De entree bedraagt 15 euro inclusief koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.