Nieuwe buurtbusroute tussen Lemelerveld en Raalte

Vanaf maandag 18 februari rijdt er dagelijks (met uitzondering van zondag) een buurtbus tussen Lemelerveld en Raalte. De bus stopt onderweg nog in Luttenberg. Een veertigtal vrijwilligers draaien de diensten.

Op dit moment wordt nog hard gewerkt aan de voorbereidingen. Op de route komen zeven haltes: Evenemententerrein (Lemelerveld), Parallelstraat (Lemelerveld), De Posthoorn (Luttenberg), Ter Borgweg (Luttenberg), Heuvelweg (Luttenberg), Merel (Raalte) en op het station in Raalte.

Op de doordeweekse dagen rijdt de buurtbus vanaf 7.22 uit Lemelerveld en stopt om 19.21. In het weekend wordt er iets later gestart en gestopt. De exacte dienstregeling is binnenkort te vinden op staging2.buurtbussalland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.