Luttenberg 700 wint Goudhaentje 2018

Burgemeester Martijn Dadema heeft in het HOFtheater in Raalte de winnaar van het Goudhaentje 2018 bekendgemaakt. Luttenberg 700 was de grote winnaar en ontving een cheque van 1000,-. De tweede plaats was voor het zelfregiecentrum. De Plaskerk eindigde op de derde plaats.

Luttenberg 700 was volgens de jury een goed voorbeeld van inwonersparticipatie. “Er is door betrokken inwoners veel werk verzet om Luttenberg op de kaart te zetten. Ook de komende jaren worden nog de vruchten geplukt van de diverse inspirerende projecten.”

Een ieder kon zijn of haar initiatief aandragen voor de publieksprijs. Uit alle negen dorpen zijn inzendingen binnengekomen. Martijn Dadema, Arnold Geerdink, Jan Viscaal, Sylvia van der Heide en Tamara Toering vormden de jury en kozen uit de inzendingen drie finalisten. Het publiek was daarna opnieuw aan zet om een winnaar aan te wijzen.

Luttenberg 700 kreeg het Goudhaentje 2018 en een cheque van 1000,- mee naar huis. Zelfregiecentrum Raalte ontving een cheque van 500,- en De Plaskerk een bedrag van 250,-.

Lees hier de nieuwjaarsspeech van Martijn Dadema.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.