Loopclinics in Raalte

RAALTE – Vital Centre Raalte organiseert wederom een loopclinic voor de startende en doorstartende lopers ter voorbereiding op de Vital Centre Raalte run op 17 mei. de Vital Centre Raalte Run die georganiseerd wordt op vrijdagavond 17 mei 2019. Op zondagmorgen 24 februari om 09.15 uur gaan de clinics voor de 5km en 10km van start. De 5km clinic is bedoeld voor de echte beginner die verantwoord en onder begeleiding de conditie wil gaan opbouwen.

De 10km clinic is bedoeld voor iedereen die onder toeziend oog van de gecertificeerde looptrainer van de 5km naar de 10km wil lopen. Naast de looptraining op zondagmorgen krijgen de deelnemers wekelijks ‘huiswerk’ mee. Voor de 10km deelnemers is dat een individueel op maat gemaakt loopprogramma. De trainingen zullen een plezierig en sportief karakter hebben. De focus is volhouden, het leren genieten van hardlopen en er is veel aandacht voor de looptechniek. Op maandag 11 februari en dinsdag 19 februari worden om 19.30 uur 2 informatiebijeenkomsten georganiseerd in het Vital Centre te Raalte.

De kosten voor deze 12 weken durende clinic bedragen (Inclusief startnummer Vital Centre Raalte Run) bedragen 50 euro voor Vital Centre leden. Niet-leden betalen 75 euro.

Opgeven voor een van deze clinics kan via de mail: raalte@vitalcentre.nl of bij de recepties van het Vital Centre in Raalte of Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.