Home / Sallandcentraal / LinkedIn-profiel maken tijdens Walk&Talk

LinkedIn-profiel maken tijdens Walk&Talk

RAALTE – De bezoekers van de Walk&Talk op maandag 14 januari in de bibliotheek in Raalte krijgen de workshop ‘maak je perfecte LinkedIn-profiel’ aangeboden. Loopbaanadviseur Marcel Nijhuis laat zien hoe je een goed profiel maakt en vervolgens gaan de deelnemers zelf aan de slag. Ze kunnen die ochtend bovendien zelf gratis een goede profielfoto laten maken. Deelname is gratis, maar let op: de capaciteit is ditmaal beperkt. Aanmelding is dus noodzakelijk en kan met een mailtje naar Froukje Weber via froukje.weber@bibliotheeksalland.nl. Walk&Talk is bedoeld als koffiepauze voor werkzoekenden. Een gratis maandelijkse powerboost voor iedereen die (ander) werk zoekt. Aanvang is om 9.30 uur.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.