Lezing over lekker plantaardig eten

RAALTE – Planten, zaden, bloemen, noten, bessen en vruchten. Je kunt er veel lekkers mee maken, maar hoe? Het Natuurlijk Huus in Raalte houdt daar op zaterdag 19 januari van 14.00 uur tot 16.00 uur een lezing over.

Wie geïnspireerd wil raken om met minder dierlijke voedingsmiddelen te koken, is welkom bij de lezing van Doeschka Doesburg en Pieter Oosterveld. Zij vertellen geboeid over hun beweegredenen en hoe ze dat in praktijk hebben gebracht. Ze laten ook heerlijke gerechten proeven.

Aanmelden kan via hetnatuurlijkhuus@gmail.com. Na afloop van de lezing kan betaald worden door middel van een donatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.