Lettelse Revue schittert met Tuulk

LETTELE – De Lettelse Revue trapte afgelopen vrijdag een nieuwe serie voorstellingen af. Ditmaal staat het gezelschap in totaal zeven keer op de planken met de voorstelling ‘Tuulk’ (waarvan één keer, op zaterdagmiddag 2 februari speciaal voor de ouderen).

De 35e voorstelling van het gezelschap alweer. Verder volgen er nog voorstellingen op vrijdag 1, zaterdag 2, vrijdag 8 en zaterdag 9 februari, maar die zijn allemaal uitverkocht, net zoals de uitvoering voor de ouderen en de twee shows van afgelopen weekend. Op de foto verzorgt Jeffrey Kleine Koerkamp, als een ware Hans Klok, met wapperende blonde manen, een spectaculaire goochelshow. Wel weer met een knipoog.

Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.