Home / Algemeen / Leerlingen Carmel College Salland steken handen weer uit de mouwen tijdens NLDoet

Leerlingen Carmel College Salland steken handen weer uit de mouwen tijdens NLDoet

Tijdens de vijftiende editie van NLDoet steken vele Nederlanders de koppen bij elkaar om stichtingen, verenigingen en mensen die wat extra handen kunnen gebruiken hulp te bieden. Veel organisaties zijn blij dat deze klussen eindelijk gedaan kunnen worden. Dit jaar steken ook de VMBO-scholieren van het Carmel College Salland de handen uit de mouwen. Op 15 maart helpen zij graag met allerlei klussen.

“Verenigingen en stichtingen kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken, maar het werven kost vaak veel tijd. NLDoet geeft organisaties de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier in contact te komen met nieuwe enthousiaste krachten. Wij vinden het prachtig om te zien dat ieder jaar zo’n 350.000 Nederlanders bereid zijn hun handen uit de mouwen te steken”, zegt Peter Douwes, directeur van het Oranje Fonds.

Heeft u klussen waarbij u de leerlingen van het Carmel College kunt gebruiken? Mail dan naar nldoetgemeenteraalte@gmail.com.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.