Laurens Beld nieuwe trainer van handbalsters Gastvrij Wijhe ‘92

WIJHE – Laurens Beld is voor het seizoen 2019-2020 vastgelegd als de nieuwe trainer/coach van de handbalsters van Gastvrij Wijhe ’92. De 60-jarige Hengeveldenaar bezit het hoogste trainersdiploma (HT4). Laurens is een zeer ervaren trainer, hij was ondermeer werkzaam bij BWO, Borhave, TVO, Kwiek 2, Voorwaarts, Olympia Hengelo en de laatste drie seizoenen bij LHC uit Lemelerveld. Zowel de spelersgroep, begeleiding als technische commissie is erg blij met de komst van Laurens. “We denken met hem een trainer te hebben gevonden, die met zijn grote kennis en ervaring onze speelsters kan blijven verbeteren”, aldus de Technische Commissie. Laurens Beld: “Toen ik benaderd ben door deze club hoefde ik niet lang na te denken. Na een paar keer bij elkaar te hebben gezeten met de staf en enkele speelsters van deze club, was het mij al snel duidelijk dat we op één lijn lagen wat ambities qua club en mijn gedachtegang betreft.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.