Home / Nieuws / Laatste weekend Raalte on Ice

Laatste weekend Raalte on Ice

RAALTE – Dit weekend kunnen liefhebbers voor de laatste keer schaatsen op de ijsbaan in het centrum van Raalte. Voor kinderen is er vandaag nog een extra activiteit. Zij kunnen van 13.00 tot 15.00 uur naar de Kids Disco on Ice. Zondag 6 januari wordt het seizoen op feestelijke wijze afgesloten. Van 15.00 tot 18.00 uur is de grote finale van Raalte on Ice met Live Muziek. De ijsbaan is vandaag tot 18.00 uur geopend. Zondag kan er van 11.00 tot 18.00 uur nog een laatste keer geschaatst worden.

Foto: Annet van Raalten

Lees ook

Grote stijging coronabesmettingen in IJsselland

REGIO – Waar de regio IJsselland eerst nog tegen de landelijke trend inging, stijgt nu …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.