Kunstmodules bij Kleine Academie

LUTTENBERG – Kunstenares Sarah Elfenbein uit Luttenberg start onder de naam ‘de Kleine Academie’ met het aanbieden van korte kunstcursussen/modules. Die bestaan telkens uit drie lessen op de zaterdag (een keer per veertien dagen). De eerste module, ‘abstract schilderen’, start op zaterdag 2 februari. De volgende modules zijn ‘metamorfoses’ (vormveranderingen) en ‘Tao en de schilderkunst’. Het doel is het ontdekken van nieuwe invalshoeken; de ontwikkeling van een eigen beeldtaal en leren experimenteren. Wie alle modules heeft gevolgd, krijgt een eindcertificaat. Modules zijn ook los te volgen. Er wordt gewerkt in kleine groepen (maximaal zes personen). De lessen vinden plaats in atelier Elfenbein in Luttenberg. Sarah Elfenbein is professioneel beeldend kunstenaar en docent. Meer info: sarah.elfenbein@ziggo.nl en staging2.elfenbein-art.com.