KroeseWevers benoemt nieuwe directieleden en nieuwe voorzitter Dagelijks Bestuur

RAALTE – KroeseWevers Accountants en Belastingadviseurs heeft Gé Satink, Edwin de Witte, Jan Borggreve en Maurice Schulte per 1 januari 2019 benoemd tot directieleden. Daarnaast is Jan Arkink per die datum uitgetreden en is Eric Hutten sindsdien de nieuwe voorzitter van het Dagelijks Bestuur.

KroeseWevers is gevestigd in Noord- en Oost-Nederland en heeft vestigingen in Almelo, Deventer, Doetinchem, Emmen, Enschede, Oldenzaal, Raalte en Zwolle.

Gé Satink en Edwin de Witte waren tot voor kort partner bij LENS accountants. Met de aansluiting van LENS bij KroeseWevers zijn beide heren per 1 januari 2019 toegetreden tot de directie. Gé Satink is registeraccountant en meer dan twintig jaar verbonden aan LENS accountants. Edwin de Witte is de afgelopen zeven jaar werkzaam geweest als partner en belastingadviseur bij LENS accountants en heeft meer dan 25 jaar ervaring in het vak.

Jan Borggreve is sinds 1997 werkzaam bij KroeseWevers op de Accountancy afdeling. Hij is verantwoordelijk voor de aansturing van de samenstelafdeling in Enschede en de werkgeversdesk. Ook geeft Jan leiding aan de afdeling ‘IT MKB advies’; hierbij adviseert hij ondernemingen op het gebied van digitalisering en automatisering.

Maurice is ruim 18 jaar werkzaam op de Auditafdeling van KroeseWevers in Doetinchem. Hij is als registeraccountant betrokken bij de controle van MKB-bedrijven in de regio Oost-Nederland. Ook is Maurice actief bij controles van grote internationale ondernemingen en adviseert hij vele handels-, productie- en dienstverlenende bedrijven op financieel en strategisch vlak.

Eric Hutten is benoemd tot nieuwe voorzitter van het Dagelijks Bestuur. Hij is sinds 2006 werkzaam bij KroeseWevers en maakt inmiddels enkele jaren deel uit van het Dagelijks Bestuur. Dat bestaat naast hem uit Guido Kamps.

Met de toetreding van Gé Satink, Edwin de Witte, Jan Borggreve en Maurice Schulte, bestaat het partnerteam van KroeseWevers uit zestien personen.