Kroamschudd’n op Sallandse Heuvelrug

HAARLE/NIJVERDAL – De schaapskudde op de Sallandse Heuvelrug heeft gezinsuitbreiding. De eerste lammetjes zijn weer geboren. Op zondagmiddag 3 februari is iedereen welkom om de lammetjes te bekijken tijdens het lammetjesfeest in schaapskooi Twilhaar.

Herder André Kuhn verwelkomt alle bezoekers. Kinderen mogen ook met de lammetjes en herder André op de foto. Bij de schaapskooi is warme chocolademelk met veel lekkers te verkrijgen. Het lammetjesfeest wordt georganiseerd door Stichting Schaapskudde Sallandse Heuvelrug in samenwerking met Staatsbosbeheer.

De schaapskooi is geopend van 13.00 tot 15.30 uur. Er is een leuke wandelroute uitgezet van anderhalve kilometer vanaf het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug (Nijverdal) naar Twilhaar. Bij het Buitencentrum is het ook mogelijk om te parkeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.