Korteverhalenwedstrijd over Heldinnen

OLST – In Olst-Wijhe worden alle vrouwen uit de gemeente uitgenodigd om mee te doen aan de korteverhalenwedstrijd. De opdracht is om een pakkend verhaal te schrijven over heldinnen.

“We kennen allemaal bekende of beroemde vrouwen die een voorbeeld zijn voor ons”, laat de organisatie weten. “Bijvoorbeeld Maxima, Michelle Obama, Marloes Coenen of Adelheid Roosen. Er zijn natuurlijk ook minder bekende vrouwen die geweldige prestaties hebben verricht. Misschien ken je wel een heldin uit je eigen omgeving. Iemand uit je dorp, je straat, je schooljuf of je moeder.”

Wie mee wil doen kan tot 17 februari een verhaal insturen naar vrouwendagolstwijhe@gmail.com Kijk voor de voorwaarden op de Facebookpagina Internationale Vrouwendag Olst-Wijhe of staging2.nutolstdeventer.nl.

De jury bestaat uit medewerkers van Bibliotheek Salland, boekhandel Korten uit Olst en De Wijhese Primera boekwinkel. Er worden drie prijzen en een publieksprijs toegekend. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de viering van Internationale Vrouwendag Olst-Wijhe op 8 maart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.