Koffieconcert Wiriavier in Nicolaaskerk Wijhe

WIJHE – Cellokwartet Wiriavier verzorgt op zondag 3 februari een koffieconcert in de Nicolaaskerk in Wijhe. Het repertoire is zeer divers: van muziek uit de barok tot stukken uit de twintigste eeuw; van verstilde muziek tot tango’s.

Wiriavier heeft voor dit koffieconcert een gevarieerd programma voorbereid met muziek van onder andere Dowland, Händel, Arvo Pärt en Pütz (Tango passionato). Initiatiefnemer en eerste celliste van Wiriavier is Wikkie Vis, een zeer bevlogen en getalenteerd celliste. Het kwartet bestaat verder uit Rita Ernst-Kürtös (cellodocente en lid van diverse ensembles), Connie van der Dussen (semiprofessional met veel ervaring met orkest- en ensemblespel) en Lucas Vis (voormalig directeur van het conservatorium in Amsterdam en veelgevraagd dirigent voor orkesten en ensembles in binnen- en buitenland).

Het concertprogramma duurt een klein uur. Aanvang is om 11.45 uur, inloop vanaf 11.30 uur. De toegang is gratis. Na afloop is er een collecte voor de musici en de onkosten. Zie ook staging2.vriendennicolaas.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.