Home / Sallandcentraal / Koelverspakketten bij Gotink Catering

Koelverspakketten bij Gotink Catering

DEVENTER – In verband met de BTW-verhoging komt Gotink Catering uit Deventer de ouderen die gebruik maken van de maaltijdservice tegemoet met koelverspakketten. Hierbij worden er drie koelversmaaltijden ineens aan huis bezorgd. “Dit scheelt ons in de bezorgkosten en de klant in de portemonnee”, zegt eigenaar Bert Gotink hierover. “Mensen hoeven zich geen zorgen te maken, in alle regio’s blijven we gewoon warm aan huis bezorgen. Dit is slechts een aanvulling op onze huidige dienstverlening.” De maaltijden zijn van dezelfde kwaliteit als de huidige maaltijden in magnetronverpakking. De koelverspakketten worden op dinsdag- en vrijdagmiddag uitgeleverd en de maaltijden kosten 6,75 euro. De eerste van de 650 vaste klanten hebben inmiddels hun koelverspakketten bezorgd gekregen. Gotink Catering hoopt deze dienstverlening per 1 februari in haar totale verzorgingsgebied beschikbaar te hebben.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.