Home / Sallandcentraal / Klassiek in het HOFtheater

Klassiek in het HOFtheater

RAALTE – Het HOFtheater trapt op donderdag 10 januari het nieuwe jaar af met een uitverkocht huis voor cabaretière Lenette van Dongen. Op vrijdag 11 januari volgt er een primeur: voor het eerst sinds lange tijd staat er weer een klassiek concert geprogrammeerd.

De Vier Jaargetijden behoort tot de populairste werken uit de klassieke muziek. Een ensemble bestaande uit vijf strijkers, bandoneon en piano/klavecimbel, onder artistieke leiding van Christiaan van Hemert, speelt voor de pauze Vivaldi’s Quattro Stagioni en na de pauze Piazzolla’s Cuatro Estaciones Porteñas (Vier Jaargetijden van Buenos Aires). De musici hebben reeds hun sporen verdiend in de klassieke muziek en het theater.

Voorafgaand aan dit theaterconcert presenteert Joop van den Enk Catering een drie-gangendiner. Dit diner vindt plaats in de bovenfoyer van het HOFtheater. Op het menu staat een palet van carpaccio, gamba en zalmbol, gestoofde kalfssukade op een stamppotje van wortel-pastinaak met bijpassend garnituur met tarte tatin toe.
Het concert van de Vier Jaargetijden start om 20.15 uur en kaarten kosten 22 euro. Het drie-gangen theaterdiner, dat vanaf 17.30 uur wordt geserveerd, kost 29,50 euro. Plaatsbewijzen zijn verkrijgbaar via www.hoftheater.nl of 0572-361361.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.