Kerstbomeninzameling in Olst-Wijhe

OLST/WIJHE – Ook dit jaar houdt de gemeente Olst-Wijhe een kerstboominzameling. kinderen kunnen wat verdienen door het inleveren van kerstbomen. Voor elke kerstboom krijgen zij 50 cent. Dit geldt alleen voor echte kerstbomen. Medewerkers staan klaar bij de verzamelplekken om de bomen in ontvangst te nemen. De bomen kunnen op donderdag 3 januari ingeleverd worden van 13.00 tot 16.00 uur. De verzamelplekken in Olst zijn bij Trapveld de Meente en het parkeerplein voor het Willy Dobbeplantsoen. In Wijhe kunnen de bomen naar het grasveld bij de Tellegenschool en de parkeerplaats van Wijhe ’92 gebracht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.