Home / Sallandcentraal / Kerstbomeninzameling in Olst-Wijhe

Kerstbomeninzameling in Olst-Wijhe

OLST/WIJHE – Ook dit jaar houdt de gemeente Olst-Wijhe een kerstboominzameling. kinderen kunnen wat verdienen door het inleveren van kerstbomen. Voor elke kerstboom krijgen zij 50 cent. Dit geldt alleen voor echte kerstbomen. Medewerkers staan klaar bij de verzamelplekken om de bomen in ontvangst te nemen. De bomen kunnen op donderdag 3 januari ingeleverd worden van 13.00 tot 16.00 uur. De verzamelplekken in Olst zijn bij Trapveld de Meente en het parkeerplein voor het Willy Dobbeplantsoen. In Wijhe kunnen de bomen naar het grasveld bij de Tellegenschool en de parkeerplaats van Wijhe ’92 gebracht worden.

Lees ook

GemeenteBelangen wil markt terug naar centrum

RAALTE – GemeenteBelangen wil graag dat de warenmarkt, al dan niet gedeeltelijk, terugkeert naar het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.