Kerkbalans ingeluid in Olst-Wijhe

OLST/WIJHE – Met het luidden van alle kerkklokken in de gemeente Olst-Wijhe is de actie Kerkbalans 2019 afgelopen zaterdagmiddag om 13.00 uur officieel van start gegaan. Na een gezamenlijke bijeenkomst in het Klankbord in Wijhe liepen de deelnemers naar de Nicolaaskerk, waar Ds. Martje Veenstra de ruim 60 aanwezigen erop wees dat zij erg warm werd van het enthousiasme waarmee de gezamenlijke kerken de actie Kerkbalans onder de aandacht van de mensen brengt. Verder bedankte zij de aanwezigen voor hun inzet en benadrukte dat naast geld, de vrijwilligers van onschatbare waarde zijn voor de kerkgemeenschappen. Kerkbalans loopt vanaf zaterdag 19 januari tot 3 februari 2019. Jaarlijks halen 40.000 vrijwilligers (Rooms-katholiek, Protestants en Oudkatholiek) geld op voor hun plaatselijke kerken, die zichzelf moeten bedruipen Zij krijgen van niemand subsidie.
Meer informatie? Zie website plaatselijke gemeente of parochie en op staging2.kerkbalans.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.