Kenniskaravaan in Dorpshuus over subsidiemogelijkheden

HEINO – De Raalter Uitdaging presenteert op 29 januari een ‘Kenniskaravaan’-avond in het Dorpshuus in Heino. Die heeft als thema ‘Waar is het geldpotje’. De bezoekers krijgen uitleg over diverse subsidiemogelijkheden voor plaatselijke en regionale initiatieven. Aanvang is om 19.30 uur.

Vorig jaar mei organiseerde de Raalter Uitdaging voor het eerst een Kenniskaravaan-avond. Die stond toen in het teken van de AVG, de privacywet. Vertegenwoordigers van verschillende verenigingen en stichtingen konden daar met hun vragen terecht.

In de zomermaanden van 2018 zocht de Raalter Uitdaging samenwerking met het Vrijwilligerspunt Raalte om te kijken naar een gezamenlijke ‘programmering’ van kennis/informatieavonden. Dat komt nu tot uiting met de organisatie van meerdere Kenniskaravaan-avonden.

Tijdens de avond in het Dorpshuus vertelt Birgitte Keizer van de gemeente Raalte over de subsidiemogelijkheden die er zoal zijn. Daarnaast deelt Herman Holtmaat, een actieve Sallander (ex-voorzitter SDOL en thans bestuurslid van Stichting LuttenbergWoont), zijn ervaringen met de diverse subsidiepartijen met de aanwezigen. Giny Hoogeslag praat de bezoekers bij over de mogelijkheden van De Kracht van Salland. Tevens kan men informatie krijgen van de vakmannen van Energiescan Salland. Zeker interessant voor verenigingen/stichtingen die over een eigen locatie of accommodatie beschikken. Daarnaast is ook de Rabobank aanwezig met informatie over sponsormogelijkheden.

Tenslotte krijgen de bezoekers een inkijkje in de matches die de Raalter Uitdaging de afgelopen periode heeft gerealiseerd. Henny Zomer, manager van de Raalter Uitdaging merkt op: “Achter de vraag naar geld zit veelal een behoefte aan materialen/middelen en kennis. Weet dat we als RaalterUitdaging die heel vaak heel dicht bij huis hebben. Zorg er dus ook voor dat je vraag bekend is bij de Raalter Uitdaging, want dan ga ik er mee aan de slag.”
Voor meer informatie en/of aanmelding mail naar info@raalteruitdaging.nl of neem contact op met Henny Zomer, mob. 06-23 44 71 10.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.