‘Jochem, voor ogen’ voortaan ook hele maandag geopend

“De enorme toeloop en hoe we als bedrijf worden ontvangen is voor ons aanleiding om voortaan ook op maandag te openen”, vertelt Arie van Vliet, eigenaar van ‘Jochem, voor ogen’. “Inclusief koopavond, zijn klanten nu 6,5 dag per week bij ons welkom.”

Advertorial

De wil tot extra openingstijden betekent niet dat de opticien op zondag open gaat. “We snappen dat veel ondernemers dat wel doen”, zegt Van Vliet. “Wij kiezen niet daarvoor, maar om meteen maandag de hele dag vanaf 09.00 uur voor onze klanten klaar te staan. We merken dat we er ondernemers blij mee maken en veel andere mensen die op maandag vrij zijn. De eerste reacties zijn al heel positief. Zo kunnen mensen desgewenst ook de zondag als rustdag houden.”

De eigenaar merkt dat zijn optiekzaak sinds bijna twee jaar een regionale uitstraling heeft. “We verwelkomen steeds meer mensen uit de regio.”

Eind deze maand begint bij ‘Jochem, voor ogen’ weer de Oogzorg10-daagse. Wie dat wil kan gemakkelijk en tegen gereduceerd tarief een screening van de ogen laten doen. Die controle bestaat uit een meetkundig deel van de ogen, maar uitdrukkelijk wordt ook naar de gezondheid van de ogen gekeken. “De gediplomeerde optometristen van Oogzorgcentrum Zwolle maken dan een OCT-scan, een soort MRI-scan, van de ogen. In de meeste gevallen kunnen we mensen geruststellen.”

De Oogzorg10-daagse – van 29 januari tot en met 9 februari – is onder meer interessant voor mensen die oogziektes in de familie hebben. Een onderzoek kost deze periode slechts 69 euro in plaats van 119 euro. Er zijn een beperkt aantal plekken. Op tijd een afspraak maken is aan te bevelen.

‘Jochem, voor ogen’ is te vinden aan de Vispoortenplas (8011 TH) in Zwolle. Meer informatie via 038-4215817 en staging2.voorogen.nl.