Home / Sallandcentraal / Inschrijfavonden autorodeo Boerhaar

Inschrijfavonden autorodeo Boerhaar

WIJHE – De jaarlijkse autorodeo van het KPJ Feestweekend Boerhaar wordt dit jaar gehouden op zondag 14 april. Voor de autorodeo heeft de organisatie twee inschrijfavonden gepland en wel op donderdag 17 januari en donderdag 7 maart. Inschrijven kan dan vanaf 20.00 uur in het clubgebouw van de KPJ aan de Waterstraat 4 in Wijhe. Online inschrijven is vanaf 1 februari mogelijk via de website www.kpjfeestweekend.nl. Daar is ook meer informatie en het reglement te vinden. Het KPJ Feestweekend aan de Boerhaarseweg in Wijhe is dit jaar gepland van vrijdag 12 tot en met zondag 14 april.

Lees ook

Geen monumentale status voor arbeiderswoningen Olsterkampweg

OLST/WIJHE – Vier montagewoningen uit de wederopbouwperiode aan de Olsterkampweg in Olst krijgen geen monumentale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.