Informatieavond bij Deltion voor jongeren én volwassenen

ZWOLLE – Maandag 21 januari vindt van 17.00 uur tot en met 20.30 uur een Informatieavond plaats bij Deltion. Jong en oud is welkom om in de verschillende gebouwen van Deltion een kijkje te komen nemen. Leraren staan klaar om met de bezoekers in gesprek te gaan over de diverse mbo-opleidingen die in Zwolle worden aangeboden.

Deltion biedt ruim 200 opleidingen aan in diverse richtingen; Welzijn & Gezondheid, Horeca, Reizen & Dienstverlening, Economie & Ondernemen, Sport, Opvoeding & Maatschappij, Veiligheid, Techniek & Gebouwde Omgeving, Design, Media & ICT en Mobiliteit & Logistiek. Tijdens de Informatieavond zijn alle opleidingen aanwezig, zodat de bezoekers zich goed kunnen oriënteren op een vervolgstudie. Alvast meer weten over het opleidingsaanbod en de Informatieavond? Ga dan naar staging2.deltion.nl.

Ook voor volwassenen
Als grote onderwijsaanbieder in de regio Zwolle merkt Deltion dat de bedrijvigheid en de werkgelegenheid binnen verschillende sectoren in deze regio sterk toeneemt. Dit leidt tot groei en innovatie, maar ook tot een mismatch op de arbeidsmarkt en moeilijk vervulbare vacatures. De vraag naar bij-, her- en omscholing van werknemers groeit. Deltion biedt een breed aanbod van beroepsopleidingen, maatwerktrajecten, vakgerichte en branche overstijgende trainingen aan, waardoor jaarlijks veel werkenden geschoold worden. De opleidingstrajecten lopen uiteen van verdieping binnen het eigen vakgebied of omscholing naar een ander specialisme. Zowel in de vorm van bestaande trajecten als maatwerktrajecten. Tijdens de Informatieavond worden volwassenen de mogelijkheid geboden om een opleidingsadviesgesprek te voeren met een loopbaanadviseur. Het aanvragen van dit gesprek kan via staging2.deltion.nl/opleidingsadvies of neem contact op met Deltion Business via business@deltion.nl of 038 850 3150.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.