Infocafé over gezondheid en welzijn

HEINO – In het Dorpshuus Heino vindt op woensdag 23 januari een infocafé plaats over persoonlijk welzijn en gezondheid.

Hadassa Rotteveel van Frisse Blik op Vitaliteit, Leefstijl- en hormooncoach Manouk Westendorp van De Roze Wolk, Wendy Huysmans van Klassieke homeopathie Salutem voor mens (i.o.) en dier en Maaike van de Belt van Ik WijzZ EmotieCoach geven hun eigen kijk op dit actuele onderwerp.

Zij vertellen wat zij doen in hun praktijk en met welke vraagstukken je bij hen terecht kunt. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen en er is ook ruimte voor een individueel gesprek. Aanvang is om 20.00 uur. De toegang is gratis. Aanmelden kan via: beheer@dorpshuusheino.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.