Honderden dansmariekes schitteren in de Hooiberg

OLST – Honderden dansmariekes zetten afgelopen zondag hun beste beentje voor in de Hooiberg in Olst. 49 dansen van in totaal 241 deelnemers stonden op het programma. Daarmee groeit het jaarlijkse Dansgardefestival weer.

De deelnemers kwamen uit de regio, maar ook van daar buiten (onder andere Renkum, Hengelo, Enschede en Babberich). In de sporthal was het een komen en gaan van ouders en andere belangstellenden. Zij keken hun ogen uit bij de soms ronduit acrobatische taferelen op het podium.

Het was de 33e editie van het jaarlijkse Dansgardefestival. Dat is feest in de carnavalstelling (drie keer zottengetal elf). Bovendien viert carnavalsvereniging Iesselzotten Olst dit jaar ook nog eens het 55-jarig bestaan.

Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.