Historische Vereniging Wijhe slaat de geschiedenisboeken weer open

Het is weer mogelijk om tijdens de open dag van de Historische Vereniging Wijhe een familieonderzoek te laten doen. Op 12 januari kunt u gratis naar het Wijhes Museum, waar vrijwilligers van de vereniging uit Wijhe aanwezig zijn.

De Historische Vereniging Wijhe beschikt over de bevolkingsadministratie van Wijhe, oude foto’s, kadastergegevens en vele andere bronnen. “Het is handig een USB-stick mee te nemen. Ook als u zelf oude foto’s, documenten, trouwboekjes, bidprintjes of informatie over uw woning of boerderij heeft”, aldus Jan Heideman.

Tijdens de open dag is ook de expositie ‘Kleer’n uut de kaste’ geopend. Hiervoor geldt de reguliere toegangsprijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.