Henk en Dick Straatman 60 jaar getrouwd

RAALTE – Henk en Dick Straatman-Heuvelink vierden donderdag 3 januari hun 60-jarig huwelijk. Het echtpaar kreeg die ochtend bezoek van burgemeester Dadema.

De twee wonen sinds 1969 in Raalte en hebben zich flink verdienstelijk gemaakt op maatschappelijk niveau. Henk zette zich 12 jaar in als kerkvoogd van de Plaskerk. Hij hielp mee met de restauratie van de kerk en was medeverantwoordelijk voor de bouw van het Annahuis.

Daarnaast was hij medeoprichter van het CDA Raalte en zat hij vier jaar lang in de Provinciale Staten. Dick zorgde ondertussen voor het huishouden en hun drie dochters. Later, toen ze wat meer tijd voor zichzelf kreeg, ging zij ook vrijwilligerswerk doen. Zo zette zich in voor de plattelandsvrouwen, de Welfare en de bibliotheek op Swaenewoerd. Het stel woont nog steeds zelfstandig in Raalte. Henk en Dick zijn de trotse grootouders van vijf kleinkinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.