Hendri Zwinselman nieuwe trainer SV Raalte

RAALTE – SV Raalte heeft voor het seizoen 2019 – 2020 een nieuwe trainer gecontracteerd: Hendri Zwinselman uit Lemelerveld. SV Raalte heeft hiermee een trainer gevonden die past binnen het gestelde profiel en een persoon die de Sallandse mentaliteit kent. Hendri heeft de nodige ervaring als eerste elftalspeler en als trainer in de regio. Naast het hoofdtrainerschap zal Hendri ook zitting nemen in de technische commissie van de club om zodoende ook zijn bijdrage te gaan leveren aan het nader implementeren van het jeugdbeleid. Het bestuur van de SV Raalte is hiermee zeer content en ziet uit naar een constructieve samenwerking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.