Home / Sallandcentraal / Grote Sallandse Wielerquiz bij CRT Raalte

Grote Sallandse Wielerquiz bij CRT Raalte

RAALTE – CRT Raalte presenteert op vrijdag 11 januari de eerste editie van de Grote Sallandse Wielerquiz. Deze quiz is de opvolger van de Grote Raalter Wielerquiz. Ditmaal is de inschrijving ook geopend voor wielerliefhebbers van buiten Raalte. Een avond met veel vragen, foto’s, film- en geluidsfragmenten. Een echte wielerfreak hoef je niet te zijn. De meeste vragen zijn goed te beantwoorden, hier en daar is er een hersenkraker. Na enkele voorrondes gaan er vier teams naar de finale. Deelname kost 15 euro per team van drie. Graag opgave als team. Als dat niet lukt, dan deelt de organisatie je in. Voor opgave zie www.crtraalte.nl/wielerquiz. De quiz wordt gehouden in het clubhuis CRT Raalte aan de Hammerweg 8E in Raalte. Aanvang is om 20.00 uur; de deuren zijn geopend vanaf 19.30 uur.

Lees ook

Provincie blijft erbij: geen handhaving PAS-meldingen

Besluit na rechtszaak van milieuorganisaties verder aangescherpt, maar niet herzien ZWOLLE – De provincie Overijssel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.