Gezellige sfeer bij zaalvoetbal tweedaagse in Broekland

BROEKLAND – Al zeven jaar organiseert De Voetbal Academie een zaalvoetbal tweedaagse voor voetballertjes uit heel Salland. In de sporthal van SV Broekland kwamen op 3 en 4 januari 40 kinderen in de leeftijd 9 t/m 13 jaar bij elkaar om twee dagen fanatiek te voetballen.

Dat sfeer en beleving belangrijk is bij de zaalvoetbal tweedaagse was aan alles te merken . De wedstrijden werden voorzien van live verslag van twee commentatoren. Bij elk spelletje werd er een extra element toegevoegd zodat het net iets spannender werd. Zo was er een rad waarmee punten verdubbeld konden worden. Er werd om veel prijzen gestreden deze dagen, Jordy Oosterlaar ging er met de actie van het toernooi vandoor. Het team PSV won het toernooi en trainers Dolf Marsman en Lars Elshof waren trots op hun team. Er was enorm veel publiek na de finalemiddag gekomen. In de zomervakantie organiseert de Voetbal Academie weer twee voetbal driedaagses. Voor Jo-8 t/m Jo-11 op 15, 16 en 17 juli en voor Jo-12 t/m Jo-15 op 18, 19 en 20 juli 2019. Opgeven is mogelijk via staging2.devoetbalacademie.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.