Genealogische open dag bij Historische Vereniging Wijhe

WIJHE – Historische Vereniging Wijhe houdt op zaterdag 12 januari weer een open dag voor familieonderzoek. Van 10.30 tot 16.00 uur is iedereen, lid of geen lid, welkom in het Wijhes Museum. De toegang is gratis.

Vrijwilligers staan klaar om de bezoekers wegwijs te maken in de vele historische bronnen van de vereniging: de bevolkingsadministratie van Wijhe, oude foto’s, kadastergegevens en vele andere bronnen die niet via internet toegankelijk zijn. Het is handig een USB-stick mee te nemen. Ook worden de bezoekers opgeroepen om zelf oude foto’s, documenten, trouwboekjes, bidprintjes en informatie over woningen en boerderijen mee te nemen. De Historische Vereniging stelt het op prijs als deze stukken mogen worden gescand.

De open dagen genealogie zijn elke tweede zaterdag van de maand, van september tot en met april. Tijdens deze open dag is ook de expositie ‘Kleer’n uut de kaste’ over kleding van vroeger geopend. Hiervoor geldt de reguliere toegangsprijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.