Home / Nieuws / Gemeente Raalte in de fout in met vertrouwelijke brief

Gemeente Raalte in de fout in met vertrouwelijke brief

RAALTE – Een vertrouwelijke brief, gericht aan de gemeenteraad, heeft korte tijd online gestaan op de website van de gemeente Raalte. De brief ging over een agressieve hond die in Raalte gehuisvest zou zijn. Ook een meegestuurd proces verbaal was korte tijd openbaar. RTV Oost ontdekte deze fout en stelde de gemeente op de hoogte.

In de brief werd nadrukkelijk gevraagd om deze niet openbaar te maken. Door een fout van een medewerker verschenen de brief en namen en adressen van betrokkenen toch online. Na de melding van RTV Oost is de brief offline gehaald. De gemeente liet aan RTV Oost weten dat er melding van het lek is gemaakt bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Lees ook

Gratis activiteiten tijdens Zomertour in De Tippe

RAALTE/HEINO – Op woensdag 11 augustus organiseert Sportbedrijf Raalte de Zomertour in buitenzwembad De Tippe. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.