Gastvrij Wijhe maakt winnaars decemberactie bekend

WIJHE – Ondernemersvereniging Gastvrij Wijhe heeft eind december de prijzen uitgereikt van de jaarlijkse decemberactie. De hoofdprijs, een 49-inch LED-televisie, beschikbaar gesteld door Elektrocentrum Wijhe, was voor G. Wellenberg.

De overige prijzen waren voor Schutte, W. Lubbers, B. Cent, J. de Wilde, S. Lubberding, Temmink, Boverhuis, S. Kop, M. Klink, G.A. Linthorst, G. Overweg, T. Elshof, E. Bredewold, Marsman, J. Jansen, Westenbrink, Familie Vos, D. Tijhuis-Tibben, W. Veldhuis, W. Kiezebrink, C. Greeve, Y. Boon, A. Leenarts, W. Berends, Van Zanten, W. Schurink, H.V. Riessen, A.J. van Werven, J. van Nieuwenhoven, mevrouw Ten Kate, A. Veenstra, B. Marskamp, G.W. Nijman en J. Huizing.

Klanten ontvingen bijna een maand lang, vanaf de aankomst van Sinterklaas tot en met 22 december, bij iedere besteding van 5 euro een stempel. Wie de volle stempelkaart met naam, adres en telefoonnummer inleverde, dong mee naar de prijzen. Extra prijzen waren te winnen op zaterdag 8 en 22 december. Wie deze dagen tussen 13.00 en 14.00 uur zijn of haar spaarkaart inleverde ter hoogte van de kerk in het midden van de Langstraat, maakte kans op een extraatje.

Foto: Jan Amse

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.