Home / Nieuws / FOTO’S’ | Goede Doelen Bingo in Mariënheem

FOTO’S’ | Goede Doelen Bingo in Mariënheem

MARIËNHEEM – Op nieuwjaarsdag werd in Mariënheem de Goede Doelen Bingo gehouden. De bingo werd georganiseerd door Hutten Tegelwerken en de Koele Kast.  Met zo’n 70 personen was de kantine goed gevuld en omstreeks 17.30 uur vielen de eerste balletjes voor de Bingo. Er werden in totaal drie rondes gespeeld en de gewonnen prijzen uiteraard geschonken aan de goede doelen van dit jaar. De goede doelen waren dit jaar zijn het Omnihuus(archief centrum) en de loopgroep van de carnaval. Fotograaf Harrie Huisman bracht de avond in beeld.

Lees ook

Zuiveringsproces van rioolwater in Raalte hersteld

ZWOLLE/RAALTE – Uit analyses van het rioolwater uit de zuiveringsinstallatie van Raalte blijkt dat het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.