Fotocursussen Foto&Zo Raalte weer van start

RAALTE – Foto&Zo Raalte biedt vanaf maandag 4 en dinsdag 5 maart weer een basisfotocursus (in twee groepen) aan. Deze cursus bestaat uit zeven lessen van twee uur. De deelnemers leren van alles om maximaal gebruik te maken van hun eigen camera.

De cursus omvat theorie (inclusief cursusboek dat de deelnemers mogen houden) en praktijkopdrachten. Aan de orde komen onder andere het diafragma, de sluitersnelheid, scherpte/diepte, witbalans, belichtingscorrectie, nachtfotografie en compositie. Alles wordt in een rustig tempo uitgelegd en behandeld.

Bij zowel de maandag- als de dinsdaggroep is er plaats voor maximaal twaalf cursisten. De lessen op maandag duren telkens van 19.30 tot 21.30 uur; die op dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur. De deelnamekosten (zeven avonden van twee uur, inclusief cursusboek en koffie/thee) bedragen 150 euro. Opgave kan voor 24 februari via info@foto-en-zo.nl, staging2.foto-en-zo.nl en 0572-365020. Even langsgaan bij de winkel aan de Marktstraat 23a in Raalte is ook mogelijk.